Openbare ruimtes en scholen

In een wereld waar gezondheid en hygiëne cruciaal zijn, wordt de noodzaak voor effectieve desinfectie in scholen en andere openbare ruimtes steeds belangrijker. Scholen, winkels, kantoren, zorgcentra, sportscholen, laboratoria en vele andere instellingen hebben te maken met hoge bezoekersaantallen en diverse bacteriën en virussen die zich gemakkelijk verspreiden. Het desinfecteren van deze ruimtes is essentieel om de gezondheid van leerlingen, personeel en bezoekers te waarborgen en de verspreiding van ziekteverwekkers te minimaliseren.

ActivePure® Technologie: Een Doorbraak in Lucht- en Oppervlakte Desinfectie

ActivePure® is een innovatieve desinfectietechnologie die gebruikmaakt van waterstofperoxide om de lucht op aerosolniveau te zuiveren. Deze technologie, die door de FDA is getest en 99,98% effectieve luchtzuivering biedt, zorgt ervoor dat de lucht in een ruimte wordt gereinigd van virussen en bacteriën. Dit is vooral belangrijk in een schoolomgeving, waar virussen zoals COVID-19 zich snel kunnen verspreiden.

De AERUS BEYOND GUARDIAN AIR (BGA) luchtreiniger is een van de toepassingen van ActivePure® technologie. Deze mobiele luchtreiniger is ontworpen om ruimtes tot 185 m² (450 m³) effectief te desinfecteren. Dankzij zijn unieke combinatie van lucht- en oppervlakdesinfectie is de BGA in staat om ziekteverwekkers binnen enkele seconden onschadelijk te maken. Het continue actieve filteren en desinfecteren van zowel lucht als oppervlakken voorkomt dat virussen zich kunnen verspreiden.

Contact

Email: info@desinfectie-techniek.nl

Telefoon: +31-161-434-183

Mobiel: +31-653220397